За нас

Фирма ЕСТРЕЯ 4 ООД със седалище в гр. Пловдив е българска фирма, регистрирана през 2009 година, съгласно Търговския закон на Република България. Въпреки кратката ни история, ние сме с високо-професионални цели и амбиции за трайно утвърждаване и еталон за качество в сферата на Металообработването и Машиностроенето. Основната дейност на ЕСТРЕЯ 4 ООД включва: производство на детайли по поръчка и също така, и серийно производство. Към предмета ни на работа, трябва да добавим и изработката на матрици за метално производство.
Машините, с които фирма ЕСТРЕЯ 4 ООД работи, са от висок клас, профилирани, специфични, едни от най- съвремените в тази област,отговарящи на най- новите технологични характеристики и професионални изисквания.

От основаването на нашата компания, ние непрекъснато се стремим да подобрим нашите продукти, така че да можем да поддържаме нашата позиция не само на вътрешния но така и на чуждестранния пазар. Ние ще продължим да подобряваме нашите продукти. Най – високо качество е нашата цел.